метизная компания

Тарифи на сміття у Сумах знову хочуть збільшити

 Поділитися

Поділитися в

ТОВ «СЕРВІСРЕСУРС», що надає послуги за тимчасовими тарифами, які були визначені рішенням виконавчого комітету Сумської міської ради від 27.06.2018 № 341, розрахувало нові тарифи на послуги.

Як зазначється на сайті Сумської міської ради, процедура зміни тарифу є нагальною потребою у зв’язку із наступними змінами: підвищення мінімальної заробітної плати на 12 %, зростання цін на запасні частини та шини в 1,67 та 2 рази відповідно. Пропоновані зміни збільшать розмір середнього планового тарифу по підприємству на 25 %.

Періодичності надання послуг встановлена для мешканців багатоповерхових будинків – щоденно, для мешканців приватного сектору – 1 раз на тиждень.

Відшкодування затвердженим тарифом фактичної собівартості по підприємству складає 84%.

 

Згідно з Порядком інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 року № 130, ТОВ «СЕРВІСРЕСУРС» приймає зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб протягом 7 календарних днів з дня розміщення цього повідомлення за адресою: 40007, м. Суми, вул. Менжинського, 3, тел. 64-11-88, ел. адреса: tovservisresurs@gmail.com.

Тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами (вивезення твердих побутових, великогабаритних та ремонтних відходів) або Переглянути.

Нагадаємо, відзавтра в Сумах подорожчає вода.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: