метизная компания

Охтирчанка виграла гран-прі міжнародного конкурсу

Культура | 10:50, 29.09.2022
 Поділитися

Поділитися в

Берегиня української пісні… Таке високе звання дали Катерині Макаренко самі земляки.

З дитинства залюблена в рідне слово й пісню жінка навіть у часи зросійщення української мови не відреклася свого коріння й своїх традицій, популяризуючи їх. Красивий голос співачки став окрасою всіх культурно – мистецьких заходів.

У воєнний час Катерина Андріївна продовжує активно працювати, беручи участь в чисельних онлайн- конкурсах. От і цього разу вона стала учасницею ІІ Міжнародного багатожанрового благодійного конкурсу мистецтв «Є Україна».

Журі конкурсу підкорило прекрасне яскраве виконання авторської пісні на музику охтирського композитора Руслани Лісової «Я у пісню ховаюся», а також чисте стійке інтонування, голос, сценічний образ, професійне виконання в народній манері.

Виступ учасниці було оцінено на 100 балів! Як результат – найвища нагорода конкурсу – Гран – прі! За високий професіоналізм, педагогічну майстерність, особистий вагомий внесок у розвиток , збереження та примноження національної культури України співачка отримала сертифікат.

Щиросердно вітаємо заслуженого працівника культури України Катерину Андріївну Макаренко з перемогою й бажаємо в найближчий час заспівати пісню Перемоги у вільній мирній Україні!

Охтирська міська рада

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: