метизная компания

Сумський обласний театр для дітей та юнацтва показує вистави онлайн

Культура | 22:27, 8.04.2021
 Поділитися

Поділитися в

Не зважаючи на оголошений карантин, Сумський обласний театр для дітей та юнацтва плідно працює: репетиції, вводи, заняття з пластики, хореографії, вокалу, аналіз драматургії.

Не забуває колектив Сумського обласного театру для дітей та юнацтва і про улюблених глядачів. З метою популяризації театральних вистав під час карантину щотижнево, у четвер та неділю, здійснюється проведення вистав у режимі онлайн. Так, на минулому тижні, глядачі мали змогу переглянути комедію – жарт «Пошились у дурні» за твором відомого українського письменника Марка Кропивницького. А маленьким глядачам у неділю за допомогою транслювання актори показали короткометражну виставу «Головне – здоровим бути»  і нагадали правила поведінки в зонах з різним рівнем епіднебезпеки.

На цьому тижні колектив театру запрошує глядачів у четвер на онлайн-перегляд комедії на дві дії «Шельменко – денщик» за п’єсою Гр.Квітки – Основ’яненка, а на малечу в неділю чекає музична казка «Терем – теремок».

Посилання на відео вистав буде викладено у день транслювання на офіційному сайті театру, на офіційній сторінці Faceebok та в офіційній групі Facebook.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: