метизная компания

У Сумах відбудеться театральний фестиваль “Чехов-фест”, який був перенесений через карантин

Культура | 18:30, 26.02.2021
 Поділитися

Поділитися в

Театральний фестиваль “Чехов-фест” відбудеться у 2021 році. Про це Суспільному сказав арт-директор фестивалю Володимир Нянькін. 2020 року фестиваль не провели через карантинні обмеження.

Розпочнеться “Чехов-фест” у Сумах 13 березня й триватиме до 6 червня. Попередньо, у ньому візьмуть участь 3 театри з Києва та один з Івано-Франківська, також покажуть три вистави сумських театрів. На глядачів чекають сюрпризи, каже Володимир Нянькін.

“Вистава “Ліс” київського театру імені Франка, вже була списана, вона вже не відбувається в них, її вже ніколи в столиці не побачать, і ось останній показ цієї вистави відбудеться саме в Сумах”, – сказав він.

Через карантин зали театрів заповнюватимуть наполовину, тому деякі спектаклі показуватимуть двічі. Всі квитки, куплені на минулорічний фестиваль, який скасували через пандемію й карантин, дійсні, говорить арт-директор фестивалю.

“Ми будемо робити оголошення щодо того, яким чином які квитки на які ряди будуть потрапляти на конкретну годину. Швидше за все це, наприклад, 1 ряд, 3,5,7 – на 14-ту умовно, 2,4,6 і так далі – на 19-ту”, – розповів Володимир Нянькін.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: