метизная компания

У Сумах відкрили новий 89-й театральний сезон

Культура | 20:59, 22.08.2021
 Поділитися

Поділитися в

Відбулося урочисте відкриття нового 89-го театрального сезону у Сумському національному академічному театрі драми та музичної комедії імені М.С. Щепкіна.

Цьогорічне відкриття було присвячене 30-річчю Незалежності України.

Під час урочистостей були нагороджені грамотою обласної ради за багаторічну плідну працю, високу професійну майстерність, відданість обраній справі, вагомий особистий внесок у розвиток театрального мистецтва та з нагоди 30—ї річниці незалежності України: Тетяна Рябікова – артистка оркестру вищої категоріі Комунального закладу культури Сумської обласної ради – Сумського національного академічного театру драми та музичної комедїі імені М.С.Щепкіна та Ольга Богомолова – артистка-вокалістка, провідний майстер сцени Комунального закладу культури Сумської обласної ради Сумського національного академічного театру драми та музичної комедії імені М.С.Щепкіна, Заслужена артистка України.

Артисти театру для глядачів показали програму «Ти у серці моїм, Україно!». У ній лунали фантазії на тему українських пісень, уривки з опер та вистав, сучасні пісні.

Глядачів запрошують поринути до яскравого театрального калейдоскопу з нагоди відкриття 89-го театрального сезону в театрі імені М.С.Щепкіна.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: