метизная компания

У Сумах відкриється виставка «Кримська сюїта»

Культура | 20:27, 12.05.2021
 Поділитися

Поділитися в

Після доволі тривалої перерви, виставка «Кримська сюїта» продовжує свою подорож залами обласних художніх музеїв України. Так, з 18 травня до 18 червня її прийматиме Сумський обласний художній музей ім.Ніканора Онацького.

Всеукраїнський проект «Кримська сюїта» стартував у 2019 році за інформаційної підтримки Міністерства культури України. Автори та ініціатори виставки, відомі київські художники, члени Міжнародної професійної спілки художників Костянтин та Світлана Шаповалови, своїми роботами, на яких зображений Крим у всій своїй різноманітній красі, стверджують, що Крим – це українська земля, тому виставка має не тільки естетичну цінність, але й патріотичну.

Виставка «Кримська сюїта» вже експонувалася у залах обласних художніх музеїв Чернігова, Черкас, Вінниці, Кропівницького, Хмельницького, Києва та Канева. У Сумах виставка проходить за підтримки Управління культури Сумської обласної державної адміністрації.

Запрошуємо любителів живопису, кримчан, які вимушені були покинути свої домівки, відвідати виставку, насолодитися чудовими роботами та надихнутися чудовими пейзажами морського та гірського Криму. Відкриття виставки 18 травня о 15.00.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: