метизная компания

Голова Сумської ОДА отримав четвертого заступника

Політика | 16:29, 13.07.2020
 Поділитися

Поділитися в

Відповідне розпорядження підписав голова облдержадміністрації Роман ГРИЩЕНКО і сьогодні представив нового заступника апарату облдержадміністрації і керівникам структурних підрозділів.

Під час офіційного представлення новопризначений заступник голови облдержадміністрації Віталій МАКСИМЕНКО зазначив: «Працюватиму задля розбудови Сумщини, використовуючи всі свої уміння і знання, відповідально виконуватиму завдання Президента України, Уряду та голови облдержадміністрації».

Довідково. Максименко Віталій Олександрович народився 9 вересня 1976 року в м. Котовськ, Одеської області. Має вищу освіту, у 1999 році закінчив Одеський фінансово-економічний коледж за спеціальністю «Фінанси і кредит», кваліфікація – бухгалтер-фінансист, у 2003 році – Київський національний торговельно-економічний університет за спеціальністю «Фінанси», кваліфікація – економіст-фінансист; у 2005 році – Київський національний торговельно-економічний університет за спеціальністю «Облік і аудит», кваліфікація – магістр з обліку і аудиту, економіст з обліку і аудиту.

Працював провідним економістом головного фінансового управління Київської облдержадміністрації, начальником контрольно-ревізійного управління НАК «Надра України» в м. Київ, заступником директора Національного природного парку «Голосіївський» в м. Київ, начальником Управління фінансової інспекції Міністерства внутрішніх справ України.

Також був на посадах начальника відділу звітності та інформування про результати контрольно-ревізійної роботи Департаменту стратегічного  планування, взаємодії зі ЗМІ та зв’язків з громадськістю Державної фінансової інспекції України, радника з питань економічної безпеки, заступника голови правління ПАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України», заступника начальника Управління євроінтеграції та контролю за використанням коштів за міжнародними угодами Державної аудиторської служби України, м. Київ.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: