метизная компания

Ігор МОЛОТОК заявив, що влада розставила пріоритети: перш за все – урвати, а десь там, колись, – подумати про людей

Політика | 16:46, 14.04.2021
 Поділитися

Поділитися в

Народний депутат України від Сумщини Ігор МОЛОТОК прокоментував результати вчорашнього позачергового засідання Верховної ради України, на яке за ініціативи депутатської групи «Партії «За Майбутнє» виносився проєкт постанови щодо скасування необґрунтованого збільшення вартості енергоносіїв та введення мораторію терміном на 1 рік на підвищення тарифів на енергоносії.

«Влада чітко розставила пріоритети: перш за все – урвати, а десь там, колись, можливо, – подумати про людей.

Уточню. Ми, депутатська група «За Майбутнє», домоглися скликання позачергового засідання ВР, щоби ухвалити Постанову про скасування необґрунтованого збільшення вартості енергоносіїв та введення річного мораторію на їх підвищення (4609), про повернення пільгового тарифу на електроенергію для населення (4590), зниження ціни на послуги розподілу газу (4587)… Проте цього не відбулось», – констатував Ігор МОЛОТОК.

Проєкт постанови не отримав належної підтримки парламентарів, зокрема, голосування було провалене через ігнорування тарифного питання від «Слуг народу».

У свою чергу на сторінці в Faceebook Ігор МОЛОТОК подякував усім, хто підтримав даний законопроєкт, і такі люди, наголосив нардеп від Сумщини, були майже в кожній політичній групі та фракції.

«Боротьба не завершена і прихильників все більшає, тож працюємо далі!» – резюмував нардеп.

Нагадаємо: проєктом закону від депутатської групи «Партії «За Майбутнє» передбачалося невідкладне введення мораторію терміном на 1 рік на дію всіх постанов Кабінету Міністрів та НКРЕКП, якими з 1 січня 2021 року було підвищено тарифи на газ та його доставку, електроенергію, опалення та гарячу воду, та недопущення протягом одного року ухвалення рішення щодо підвищення відповідних тарифів.

Також в проєкті постанови пропонувалося розробити та винести на розгляд Верховної Ради зміни до держбюджету на 2021 рік, якими передбачалося виділення достатнього розміру коштів для покриття потреби у пільгах та субсидіях соціально незахищеним верствам населення.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: