метизная компания

Микола Клочко: Історія – це наука, що змінює ваш світогляд і дає можливість змінити світ

Політика | 18:52, 4.05.2018
 Поділитися

Поділитися в

Foto

Такими словами голова облдержадміністрації Микола Клочко звернувся до школярів під час XVмультимедійної олімпіади з історії, що проходила у Сумському національному аграрному університеті

Для очільника Сумщини участь в олімпіаді стала доброю традицією. Він уже п’ятий рік поспіль долучається до її проведення.

«Історія – це та наука, що дає відповіді на дуже багато запитань, виступаючи перед учасниками олімпіади із 28 команд загальноосвітніх навчальних закладів. Без знання історії, без усвідомлення подій і фактів, без підбиття підсумків цих подій неможливо створити правильну картину світу та прогноз на майбутнє. Тому історична наука є не просто корисною, вона справді змінює наш світогляд і дає нам можливість змінювати світ», – зазначив Микола Клочко

За його словами, ця олімпіада особлива не лише за інтерактивною формою проведення, але й за змістом. Завдяки їй учням прививається любов до рідного краю, до нашої історії.

«Історія Сумщини – надзвичайно цікава та багатогранна. Вона таїть у собі багато унікальних фактів, що потребують подальшого вивчення. І тут для вас, юних дослідників, залишається великий пласт роботи, – підкреслив очільник області. – Я дуже вас просив би, щоб ви до цієї науки ставилися не до як звичайної розповіді. Вивчайте історичну науку, аналізуйте, робіть висновки і створюйте нове майбутнє України».

Голова облдержадміністрації підготував для юних дослідників цікаві запитання з історії. Кращим із краєзнавців Микола Клочко вручив подарунки.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Реклама

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: