метизная компания

Партія Порошенка знову лідер рейтингу — опитування SOCIS

Політика | 15:34, 20.12.2021
 Поділитися

Поділитися в

Якби вибори до Верховної Ради відбулися наступної неділі, за партію «Європейська Солідарність» готові проголосувати 12,3% від усіх опитаних.

Партія «Слуга народу» опустилась на друге місце, її готові підтримати 12,1% від усіх опитаних.

Інші партії за даними SOCIS мають такі результати: «Батьківщина» 8,3% від усіх опитаних, ОПЗЖ 7,8%, «Розумна політика» 5,5%. Решта партій мають нижчі показники.

Як відомо, лідерство партії «Європейська Солідарність» у двох опитуваннях в листопаді та у грудні також фіксував Київський міжнародний інститут соціології. За даними опитування, яке було проведене 3-11 грудня, за «ЄС» готові проголосувати 13,7% від усіх опитаних. За партію «Слуга народу» готові віддати голоси 12,8% від усіх.

Як свідчать дані КМІС, підтримка партії Порошенка за рік зросла на 1,8%. Натомість партія Зеленського втратила 0,7%.

Терміни проведення дослідження: 11 – 16 грудня 2021 року. Результати репрезентативні на рівні всієї країни за показниками віку (старші 18 років), статі, типу поселення (місто/село) та поділу на області. Опитування не проводилось в АР Крим та на непідконтрольній українській владі частині Донецької та Луганської областей. Загалом було опитано 2000 респондентів. Метод дослідження: телефонне інтерв’ю САТІ (Computer Assisted Telephone Interviewing) з використанням планшетів. Статистична похибка вибірки (довірчий інтервал(sad) +/- 2,4%. Середня тривалість одного інтерв’ю склала 12 хвилин.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: