метизная компания

Політичні білборди фіксують спостерігачі на Сумщині

Політика | 07:54, 12.06.2019
 Поділитися

Поділитися в

Протягом першого тижня червня спостерігачі ОПОРИ у Сумській області зафіксували зовнішню рекламу партій та потенційних кандидатів у народні депутати політичного характеру.

Білбордів політичного характеру наразі найбільше зафіксовано в обласному центрі – місті Суми. Це, зокрема, зовнішня реклама Володимира Гройсмана з написами “Лідерство це відповідальність”, “Україна стратегія. Володимир Гройсман”, “Україна це не просто місце на карті. Країна, за яку ми відповідаємо. Уряд Гройсмана”. Також зафіксовано рекламу політичного характеру із зображенням екс-президента Петра Порошенка та написом «Обирай НАТО та ЄС. Долучайся. Європейська солідарність». Раніше було заявлено про переіменування БПП “Солідарність” на партію “Європейська Солідарність”.

Зовнішню рекламу політичного характеру розмістили і потенційні кандидати у депутати – Сергій Карпенко (округ №158, “Аграрна партія України”) з написом “З Україною в серці”; Віктор Ладуха (округ №161, ВО “Батьківщина”) з привітанням до Міжнародного дня захисту дітей; Микола Сурженко (округ №157, суб’єкт подання поки що невідомий) з написом “Український порядок це захист Батьківщини”; Сергій Качанов (округ №157, суб’єкт подання поки що невідомий) “Україні нові обличчя”. Досі висить привітання з 9 травня Віталія Жиленка (округ №157, “Опозиційна платформа “За життя”). Також спостерігачі ОПОРИ зафіксували борди із зображенням народного депутата Андрія Білецького, представника “Національного корпусу”. Нагадаємо, нещодавно “Національний корпус” оголосив про спільне балотування до Верховної ради з ВО “Свобода” та “Правим Сектором”.

Крім того в місті Суми на фасаді будинку у центрі міста (вул. Набережна річки Стрілки) спостерігач ОПОРИ зафіксував банер із зображенням потенційного учасника парламентських виборів Об’єднання «Самопоміч» Андрія Садового. Спостерігач ОПОРИ викликав на місце події поліцію. А також написав відповідну заяву для перевірки законності розміщення банера на фасаді та наявності відповідних дозволів від міського Управління архітектури та містобудування. Наразі поліція здійснює перевірку цього факту.

Хоч виборча кампанія до позачергових парламентських виборів вже розпочалась, жоден з кандидатів-мажоритарників Сумщини чи політичних партій досі не зареєстрований у ЦВК.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: