метизная компания

Позачергові вибори до Верховної Ради: у Сумах з’явився перший зареєстрований кандидат

Політика | 19:25, 15.06.2019
 Поділитися

Поділитися в

Сокур Денис Володимирович – перший в Сумах та третій в області кандидат на позачергові вибори народних депутатів України 2019 року.

Денис Сокур — самовисуванець від виборчого округу 157. Він народився 21 сiчня 1992 року в місті Сумах, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта загальна середня, тимчасово не працює, член політичної партії “НАЦІОНАЛЬНИЙ КОРПУС”, проживає в місті Сумах, судимість відсутня.

ПРОГРАМА КАНДИДАТА У НАРОДНІ ДЕПУТАТИ ВІД
ПП «НАЦІОНАЛЬНИЙ КОРПУС» ПО МАЖОРИТАРНОМУ ВИБОРЧОМУ ОКРУГУ
№ 157

Я, Сокур Денис Володимирович, йду до Верховної Ради України по одномандатному округу № 157, в якому проживаю та очолюю територіальну організацію політичної партії «Національний корпус» Сумської області. Маючи досвід громадської діяльності та тривалий контакт з громадою, розраховую на підтримку та зобов’язуюся гідно представляти інтереси виборців Сумщини.

?      Для мене, як для учасника бойових дій в зоні АТО, першочерговим завданням, в умовах складної політичної ситуації, є збереження національної єдності і цілісності України та встановлення миру по всій її території. Тому перші законодавчі акти та постанови, які мають бути прийняті Верховною Радою України, повинні бути направлені на захист життя та здоров’я кожного громадянина. Питання обороноздатності країни, реабілітації та підтримки учасників бойових дій на Сході та їх сімей, забезпечення потреб та умов безпеки мирного населення в зоні АТО є ключовими та невідкладними.

Децентралізація влади має стати механізмом боротьби з такими ганебними явищами в суспільстві як то – хабарництво, тотальне порушення прав громадянина судовими та правоохоронними органами, зневага до потреб та прагнень громадської спільноти.

Три стовпи, на яких будується моє політичне бачення: сила, добробут, порядок, що крок за кроком приведе нас до спільної перемоги, до справедливого життя на яке заслуговує кожен українець.

• «Сила»
Побудову нової спільноти європейських народів, а саме створення Балто-Чорноморського союзу, саме з цими країнами Українська держава розбудує тісні та всебічні відносини.

Україна має повернути право на ядерну зброю.

Розбудова усіх галузей військової промисловості: військового літакобудування, боєприпасів, артилерійських систем, програма ракетобудування тощо.

Посилення на всіх рівнях глобальної політики та світової дипломатії тези про те, що Росія держава-агресор.

  • «Добробут»
    Четверта промислова революція, пріоритетними напрямками розвитку якої є інформаційні технології, біотехнології, енергетичні технології, креативні індустрії тощо.

    Україна має стати енергонезалежною. Необхідно вкладати кошти в сучасні альтернативні технології енергетики (вітряні, сонячні 3 та 4 поколінь). Розвиток атомної енергетики.

    Створення Центру залучення інвестицій для залучення міжнародних та вітчизняних інвесторів які вкладають гроші в пріоритетні стратегічні національні проекти.

    • «Порядок»
    Порядок в державі можливий в разі, коли він стосується кожного. Для цього судді і голови правоохоронних органів обиратимуться на місцях, для того щоб вони відчували відповідальність перед своєю громадою.

    Кардинальне реформування системи державних покарань.

Створені в регіонах Центри надання адміністративних послуг модернізуються в «єдині офіси», які працюють за принципом «держави у смартфоні».

Нова українська політика вирішить безліч питань, що турбують нас кожний день, в Україні та на нашому окрузі і потребують вирішення на законодавчому рівні, а могутня армія закріпить це назавжди. Нова Україна стане витвором мистецтва, де не буде місця для корупції, запроданців та хаосу.

 

 

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: