метизная компания

Проблеми заторів у Сумах почали вирішувати

 Поділитися

Поділитися в

Суми – порівняно невелике місто, і здавалося б, тут не має бути проблем з пересуванням на дорогах. Однак і в нашому обласному центрі подекуди постійно виникають затори, які автомобілістам доводиться проїжджати з великою втратою часу та пального. Однак, якщо корків у Києві уникнути практично неможливо, то в Сумах ситуацію досить легко виправити, пристосувавши дороги до потреб мешканців.

Як стало відомо, над проблемою заторів у Сумах вже почала працювати представниця обласного центру у Верховній Раді України Тетяна Рябуха. Про детальну ситуацію в одному з проблемних місць та шлях її виправлення народний депутат розповіла у соціальній мережі Фейсбук.

“Ділянка дороги по вулиці 20 років Перемоги, від Алеї Слави центрального кладовища до перетину з вулицею Герасима Кондратьєва, потребує розширення, – повідомила Тетяна Рябуха. – Те, що дорога завузька для транспортного потоку (тролейбусам тут взагалі важко) і стає причиною заторів та ДТП, – не секрет. Про це свідчать численні звернення сумчан і керівництва Центральної міської лікарні. Автомобілі швидкої вимушені зупинятися на цьому відрізку дороги, бо фактично їх неможливо пропустити через брак місця.

Крім того у Сумах змінився транспортний трафік, доказом тому численні затори і нестача паркувальних місць.

Питання розширення дороги потребує вирішення, тому за моєї ініціативи реконструкцію ділянки дороги по вулиці 20 років Перемоги буде внесено у перелік ремонтів на 2022 рік, що фінансуються за рахунок коштів, спрямованих на соціально-економічний розвиток територій”.

Таким чином, вже наступного року сумчани зможуть випробувати можливості оновленої дорожньої розв’язки.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: