метизная компания

Тетяну Мироненко призначено заступником голови облдержадміністрації

Політика | 18:00, 5.06.2020
 Поділитися

Поділитися в

Відповідне розпорядження підписав голова Сумської облдержадміністрації Роман Грищенко.

Представляючи Тетяну Мироненко як свого заступника під час позачергового засідання Сумської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, Роман Грищенко побажав їй успіху на новій посаді.

«Я дуже вдячна за довіру і готова працювати у вашій команді, – подякувала Тетяна Мироненко голові облдержадміністрації. – І сподіваюсь, що мій досвід і моя життєва позиція будуть у нагоді у цей непростий час».

Довідково. Мироненко Тетяна Євгенівна народилася 5 лютого 1960 року. Має вищу освіту. У 1980 році закінчила Сумський будівельний технікум за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво», кваліфікація – технік-будівельник. У 1999 році закінчила Національну юридичну академію України ім. Ярослава Мудрого за спеціальністю «Правознавство», кваліфікація – юрист. Кандидат юридичних наук.

Працювала техніком Сумського філіалу проектного інституту Укрміськбудпроект», інженером Сумської дирекції газопроводів, що будуються УМГ «Київтрансгаз», начальником відділу українського виробничого об’єднання «Газпром» по газифікації автомобільного транспорту (м. Суми).

З 1996 року – працювала в органах прокуратури. Була виконуючим обов’язки прокурора відділу загального нагляду прокуратури Сумської області, прокурором, старшим прокурором відділу нагляду за додержанням і застосуванням законів прокуратури Сумської області, помічником прокурора області Прокуратури Сумської області, начальником відділу нагляду за додержанням і застосуванням законів Прокуратури Сумської області, старшим помічником прокурора Прокуратури Сумської області.

2010-2013 рр. – доцент, завідувач кафедри представництва інтересів громадян і держави у суді та нагляду за додержанням і застосуванням законів Інституту підвищення кваліфікації кадрів Національної академії Прокуратури України, м. Київ.

2013-2014 рр. – директор Інституту підготовки кадрів Національної академії Прокуратури України, м. Київ.

2014-2016 рр. – заступник прокурора Сумської області.

2016-2018 рр. – доцент кафедри правосуддя Сумського національного аграрного університету.

2018-2020 рр. – провідний інспектор з питань запобігання та виявлення корупції Сумського обласного центру зайнятості.

З березня 2020 р. – радник патронатної служби голови Сумської обласної державної адміністрації.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: