метизная компания

Суд заборонив партію колишнього нардепа від Сумщини

Політика, Суд | 16:45, 23.06.2022
 Поділитися

Поділитися в

суд заборонив діяльність партії Вітренко

23 червня 2022 року колегія суддів Восьмого Апеляційного Адміністративного Суду завершила розгляд адміністративної справи №857/5/22 про заборону Політичної партії «Прогресивна соціалістична партія України». ПСПУ очолює колишній нардеп від Сумщини – Наталія Вітренко, відома своїми популістськими заявами під час свого депутатства у ВР у 1994-2002 рр. За це виборці Конотопа та Шостки прозвали її «Конотопською Відьмою»!

Суд ухвалив, що кошти та інші активи партії, її обласних, міських, районних організацій, первинних осередків та інших структурних утворень буде передано у власність держави, – йдеться у повідомленні прес-служби Восьмого АСС.

Для довідки:

Вітренко Наталія Михайлівна – народний депутат 2 та 3 скликань Верховної Ради від СПУ та Прогресивної соціалістичної партії України. Під час виборів до ВР другого скликання проходила по Конотопському виборчому округу, під час 3-го – від об’єднаного Конотопсько-Шосткинського.

З 2014 року мешкає в Москві. А 24 лютого 2022 року на початку повномасштабного вторгнення у відео-інтерв’ю російському виданню звинуватила у війні США та Британію. Прямо виправдовувала російську агресію.

Син Юрій Вітренко – діючий голова правління НАК «Нафтогаз України». У 2021 році мати публічно заявила, що зрікається свого сина-русофоба.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: