метизная компания

Виборчі дільниці Сум готові до проведення безпечних виборів

Політика | 16:32, 12.11.2020
 Поділитися

Поділитися в

Виборчі дільниці Сумської міської територіальної громади готові до проведення безпечного повторного голосування з виборів Сумського міського голови, яке відбудеться в неділю, 15 листопада.

Про готовність виборчих дільниць Сумської міської ТГ до голосування та їх забезпеченість усім необхідним для волевиявлення в умовах карантину розповіла під час брифінгу керуючий справами виконавчого комітету Юлія Павлик.

Всі виборчі дільниці працюватимуть за тими ж адресами, що й 25 жовтня. Вони також матимуть розмітку для дотримання соціальної дистанції та будуть забезпечені приладами для температурного скринінгу, дезінфікуючими засобами, індивідуальними засобами захисту для членів комісій. Кожні чотири години відбуватиметься санобробка приміщення. Додатково на дільницях зроблять запас кулькових ручок і масок для тих виборців, які прийдуть без них.

Тамара Чирва, яка головувала на виборчої дільниці № 590985 під час виборів 25 жовтня, розповіла, що тоді міська влада здійснила матеріально-технічне забезпечення ДВК та виконала усі заходи з дотримання протиепідемічних вимог. У свою чергу керівництво СумДПУ ім. А. С. Макаренка, де розташована дільниця, забезпечило комісію телефонним зв’язком, меблями, Інтернетом. Завтра члени ДВК отримають бюлетені для повторного голосування, а також необхідні матеріали та обладнання для безпечного голосування.

Нагадаємо, всьго на території Сумської міської ТГ функціонуватимуть 135 виборчих дільниць – 130 в обласному центрі та п’ять у сільських радах, які віднедавна приєднались до тергромади (Битицька, Великочернеччинська та Стецьківська). Дільниці працюватимуть у день голосування 15 листопада з 8:00 до 20:00.

Виборцям необхідно мати при собі паспорт, маску чи респіратор та ручку.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: