метизная компания

Юрій Чмирь поведе команду ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ на місцеві вибори (ФОТО)

Політика | 20:53, 16.09.2020
 Поділитися

Поділитися в

Про це стало відомо сьогодні, 16 вересня, під час партійної конференції, на якій відбулося висування кандидатів у депутати місцевих рад та міських голів на виборах 25 жовтня 2020 року. Сам захід відбувся у Путивлі – на території музею партизанської слави «Спадщанський ліс».

Голова обласної організації ОП-ЗЖ Олександр Стрельченко заявив, що делегати партійної конференції зібралися тут не випадково, бо саме звідси почався легендарний партизанський рейд під командуванням Ковпака, який разом з іншими військовими формуваннями привів нашу країну під час Вітчизняної війни до Великої Перемоги.

«Наша мета така ж, як у ковпаківців – звільнити країну від фашизму, принести мир і працювати на її відновлення», – звернувся політик до присутніх учасників конференції.

Він зазначив, що для цього у них є всі підстави: «Жителі Сумщини бачать, як ми відстоюємо їх законні права, як працюємо на округах. Вони пов’язують свої надії щодо змін на краще в кожній окремо взятій громаді і державі в цілому саме з нашою політичною силою. Вони вірять нам, і ми повинні виправдати цю довіру. Ми даємо надію на те, що все можна змінити хоча б на території однієї області», – сказав Олександр Стрельченко.

На партійну конференцію прибули понад 200 партійців з усіх куточків Сумщини. Присутні говорили про те, що за останні шість років упав рівень життя населення. В Україні триває війна. Народ їде безповоротно за кордон. Знизилися зарплати. Зруйнована промисловість. Продана земля. Підвищилися тарифи. Знищені пільги для соціально-незахищених верств населення. Тому сьогодні варто брати владу в свої руки на місцях, звільнити країну від непрофесіоналізму і бідності. Якщо зараз цього не зробити, то реанімувати Україну навіть через кілька років стане неможливо.

У ході конференції делегати затвердили Передвиборчу програму Сумської регіональної організації ПП ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ на місцевих виборах 25 жовтня і висунули кандидатів у депутати місцевих рад: Сумської обласної, районних та місцевих рад об’єднаних територіальних громад Сумської області.

Одноголосно вирішили, що поведе команду на місцеві вибори і очолить обласний список екс-губернатор Сумщини Юрій Чмирь.

«Я прийняв пропозицію від керівника обласної організації ОП-ЗЖ Олександра Стрельченка приїхати на конференцію, поділитися своїми думками і планами щодо подальшого розвитку Сумщини. Разом із колегами ми плануємо розробити програму на 5 років «Стратегія розвитку Сумської області «Сумщина-2025». У ній буде прописано, з цифрами і пріоритетами, які об’єкти і де будуть з’являтися, які напрямки розвиватимемо. Це – підприємства, робочі місця, покращення сфери ЖКГ, підвищення якості медицини та освіти тощо. Головне наше завдання – вивести Сумщину на такий рівень, аби її чули в Україні і закордонні», – поділився своїми планами Юрій Чмирь.

Він згадав, як за часів його керування областю, щороку з’являлися до 300 новозбудованих об’єктів, якими із задоволенням і донині користуються жителі краю. Наголосив на потужності команди ОП-ЗЖ і зазначив, що готові бачити в своїх рядах усіх політиків і громадськість, які мають бажання і здатні реалізовувати Стратегію розвитку Сумщини і працювати на результат.

«Ми відновимо краще і рухатимемося тільки вперед!», – резюмував Юрій Чмирь.

Він подякував учасникам конференції за високу довіру і вступив до лав ПП ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ.

Кандидатом на міського голову Сум партійці висунули екс-заступницю голови Сумської ОДА Тамару Іщенко.

«Ми йдемо на місцеві вибори єдиною командою однодумців, яка попри всі випробування не зрадила своїм принципам і своїм переконанням. У нас представлені люди, що мають великий управлінський і практичний досвід у всіх сферах життєдіяльності. Ми маємо зробити життя сумчан кращим, показати людям перспективу і довести, що є команда, яка здатна працювати для блага людей. І ми це зробимо», – наголосила Тамара Іщенко.

Опозиціонери запевняють: місцеві вбори – це реальний шанс змінити життя в країні на краще.

«У нашій команді – досвідчені та відповідальні люди, їх добре знають на Сумщині, їм довіряють. Тому я впевнений, що 25 жовтня виборці підтримають наших кандидатів. Країна, в якій ростуть наші діти, а також діти мільйонів українців, повинна бути мирною і процвітаючою!», – резюмував керівник регіональної організації ОП-ЗЖ Олександр Стрельченко.

   

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: