метизная компания

Чи готові сумські спортклуби працювати з 1 червня?

Спорт | 08:28, 28.05.2020
 Поділитися

Поділитися в

Шосту добу поспіль на Сумщині немає нових випадків інфікування COVID-19, тож місто впевненими кроками повертається у докарантинний режим. Сумщину, як регіон зі сприятливою епідемічною ситуацією, чекає нова порція послаблення карантину. Виконком Сумської міської ради дозволив роботу спортивних залів та фітнес-центрів, тож вже з першого дня літа в Сумах спортивне життя відновлюється.

Місцеві спортивні клуби активно готуються до відкриття. На сторінках у соцмережах вони публікують інформацію про знижки від 20 до 40% та анонсують початок роботи з 1 червня.

І попит є.

У постійної клієнтки одного з сумських спортивних клубів ми дізналися, чи змінилося ставлення до спорту в період карантину та чи збирається вона йти на тренування 1 червня.

«Звичайно я відновлю тренування. Навесні вже встигла придбати абонемент за привабливою ціною. Тепер із нетерпінням чекаю, коли зможу піти тренуватися. Ставлення до спорту в мене завжди було чудове. Карантин же лише підштовхнув ще більше потоваришувати з фізичними навантаженнями», — розповіла сумчанка Каріна.

Аби краще зрозуміти, як саме проводиться підготовка спортивних залів до оновленого режиму роботи, ми поспілкувалися з директором мережі спортклубів «Iron House» Денисом Нікіфоровим. Він зазначив, що у закладі дослухалися до рекомендацій МОЗ й готові відчинити двері для клієнтів.

«Ми розмістили два дезінфектори у залі, один у зоні ресепшн та по одному у роздягальнях. Працівників забезпечили масками, щодо клієнтів, вхід у заклад обов’язковий у масках, а тренуватися дозволено без них. Тренажери у кардіозоні, де розташовані бігові доріжки, ми розмістили у шаховому порядку, аби збільшити дистанцію. Також у нас налагоджена система провітрювання та вентиляції приміщень. Шафи відвідувачам плануємо надавати через одну, душові у нас мають перегородки. У спортклубах також буде проводитися температурний скринінг усім працівникам і відвідувачам при вході до закладу. Якщо температура у людини перевищуватиме поріг 37.2, або будуть помітні симптоми хвороби, тоді ми залишаємо за собою право не допустити людину до тренувань», — повідомив нам Денис Нікіфоров.

Мережа фітнес-клубів «FitCurves» також у повній «бойовій» готовності. Адміністрація і тренери клубу зустрічатимуть клієнтів у масках і рукавичках, проводитиметься температурний скринінг. У клубах дезінфектори розміщені у зонах: ресепшн, роздягальні та в тренувальній зоні. Тренування будуть проходити за попереднім записом клієнта, адже одночасно в клубах можуть перебувати не більше 12-ти осіб.

Нагадаємо, з 11 березня в Україні, як і в багатьох інших країнах, ввели карантин. Сумщина з 12 березня розпочала впроваджувати заходи з недопущення занесення та поширення на території міста та області коронавірусної інфекції. З 22 травня по 22 червня Кабінет міністрів ввів адаптивний карантин по всій країні . Він передбачає пом’якшення карантину в тих регіонах, де темпи поширення коронавірусу сповільнилися.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: