метизная компания

“До себе претензій нема”. Сумський лучник Гунбін – про поразку в першому колі Олімпіади-2020

Спорт | 17:58, 28.07.2021
 Поділитися

Поділитися в

Єдиний український лучник у чоловічому турнірі Олімпіади-2020 Олексій Гунбін не зміг подолати перше коло в основній частині особистих змагань і не пройшов кваліфікацію в міксті з Веронікою Марченко, – пише Суспільне.

Гунбін був єдиним представником олімпійської збірної України зі стрільби з луку, що дебютував на Олімпіаді. Команда жінок (Вероніка Марченко, Анастасія Павлова та Лідія Січенікова проводили свої другі Ігри).

Проте виступити високо Гунбін не зміг. Спочатку лучник вилетів із Веронікою Марченко з першого раунду міксттурніру. А згодом – в одиночному турнірі – у 1/32 фіналу індивідуальних змагань українець поступився індійцеві Тарундіпу Раю – 4:6.

Після поразки він оцінив результати для Суспільне Спорт. Він відзначив спокійний дебют на Олімпійських Іграх, але визнав – стрільба у нього вийшла не найкращим чином.

Про стрільбу в першому колі

“Я відпрацював добре, але ось ця четверта серія, коли в мене пішли вісім, сім вище… Я не знаю, чому це відбулося. Після вісімки я зробив поправку й влучив у сімку ще вище. Можливо, вітер, можливо, занадто активно стріляв – не знаю”.

Про суперника

“Свого суперника я знав. Ми з ним зустрічалися 2016 року в Стамбулі на турнірі Conquest Cup у фіналі. Я тоді переміг. Сьогодні він рахунок зрівняв. Проти кого стріляти, неважливо. Вчора був приклад: німець вибив першого корейця й пройшов далі”.

“Тут головне побороти себе, – продовжив Гунбін. – Якщо з собою впораєшся, тоді буде краще. Я з собою впорався, але трохи не вистачило чогось”.

Про дебютні Олімпійські ігри

“Моя перша Олімпіада минула на диво спокійно. В мене було мінімум хвилювань, на відміну від інших змагань. Я справлявся з емоціями. Для мене Олімпіада була хорошою. Діма Грачов сказав: розслабся й отримуй задоволення”.

Про погоду в Токіо

“Тут, у Токіо, складні погодні умови. Щодо вітру, прапорці показують в один бік, вітер віє в інший. В один момент прапорці показують узагалі в різні сторони. Куди стріляти, як стріляти – незрозуміло. Працюй упевнено, і має вийти. В мене трохи не вийшло, не пощастило. Тут, коли такі умови, більше вирішує фортуна. Сьгодні фортуна була на боці [суперника]. Мені фортуна, можливо, усміхнеться в Парижі”.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: