метизная компания

Масштабне свято бігу відбудеться в Сумах

Події, Спорт | 22:29, 18.04.2019
 Поділитися

Поділитися в

5 травня стартуватиме напівмарафон від «Нової Пошти». На сумчан чекає святкова атмосфера масштабного забігу, який проводиться у дев’яти містах України.

Масштабну бігову подію урочисто відкриють о 8:30, забіги на різні дистанції розпочнуться з 9:00.

Захід стартуватиме з центру міста – від майдану Незалежності і пролягатиме історичними вулицями міста, зокрема: вул. Соборна, вул. Г. Кондратьєва, вул. Героїв Сумщини, вул. Троїцька, вул. Леваневського. Фінішують учасники також на майдані Незалежності.

Програма включає у себе дистанції: забіг 21 км, естафета, 10 км, 5 км, 1 км «Мій перший кілометр», 500 м (до 12 років), 100 м (до 6 років).

На спортсменів-призерів чекають грошові нагороди, а усі фінішери напівмарафону, естафет, 10 км та фінішери дитячих дистанцій отримають пам’ятні медалі. Перед забігами всі учасники повинні будуть пройти медичний огляд.

Крім бігової частини заходу у марафонському містечку передбачена насичена розважальна програма для змістовного проведення часу всіма учасниками, глядачами та вболівальниками: GALUSHKA PARTY (безкоштовно для учасників напівмарафону та естафет), дитяча анімація, конкурси, спортивні локації, тощо.

За  словами Олексія Калюжного, начальника Управління патрульної поліції в Сумській області, під час проведення напівмарафону патрульні забезпечуватимуть публічний порядок та безпеку руху. У місті буде запроваджено обмеження руху на окремих вулицях на час заходу, про це сумчан повідомлять завчасно.

Очікується більше 2 тисяч бігунів.

Зазначимо, всі дитячі забіги, забіги для учасників вікової категорії 60+, для осіб з інвалідністю, для ветеранів АТО, а також учнів спортивних ДСЮШ – безкоштовні.

Зареєструватися можна за посиланням, або звернувшись до адміністрації шкіл та дитячих садочків міста, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: