метизная компания

На Сумщині змагалися у спортивному орієнтуванні

Події, Спорт | 19:13, 28.05.2018
 Поділитися

Поділитися в

27 травня, поблизу Лебедина відбулися змагання зі спортивного орієнтування «Лебединський азимут».

Вже другий рік поспіль зі всієї Сумщини з’їжджаються любителі перевірити себе на витривалість та вміння орієнтуватися на місцевості. Цього року участь у змаганнях взяло близько 100 чоловік.

Учасники змагань самостійно, лише за допомогою детальної карти повинні були протягом певного проміжку часу подолати трасу, прокладену незнайомою місцевістю.

Сьогодні присутні учасники, що брали участь вперше та вже досвідченні спортсмени, проте всі вони отримали масу задоволення. Наймолодшому учаснику було всього лише 6 років, проте він йшов на рівні з іншими. Порівняно з минулим роком кількість охочих позмагатися значно збільшилася, молодь стала більше долучатися до спорту, – розповідає Сергій Демченко  – голова Національного корпусу в місті Лебедин.

Учасники змагалися у різних групах: kids (діти – новачки до 10 років з батьками), open (новачки – чоловіки та жінки, молодь та дорослі), чоловіки та жінки – від 12 до 55 років.

Перед стартом кожен учасник отримав карту, по якій повинен був зорієнтуватися. Максимально допустимий час для подолання дистанції – 1 година 40 хвилин, окрім цього на результат учасників змагання впливала кількість знайдених та відмічених точок на карті.

Усіх учасників змагань відзначили грамотами  та  заохочувальними призами,  переможців – нагородили медалями.

Після змагань, учасники та гості  відпочили на природі та скуштувати смачну польову кухню.

 

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: