метизная компания

На Сумщині розіграють “Кубок ЗСУ”

Спорт | 17:37, 27.05.2022
 Поділитися

Поділитися в

Перший футбольний турнір 2022 року стартує четвертого червня. У ньому візьмуть участь вісім команд області, – повідомляє Суспільне.

У процесі жеребкування склалися такі чвертьфінальні пари.

“Збірна міста Сум – “СКІФ”. Друга пара: “ОЛІСП “Барса” – “Колос” (Северинівка). Третя пара: “Аграрник-Авангард” (Білопілля) – “Нафтовик” (Охтирка). І четверта пара: “Україна” (Токарі) – “Явір” (Краснопілля)”, – розповів заступник голови асоціації футболу Сумщини Альберт Молгамов.

Представники команд-учасниць, які були присутні на процедурі жеребкування, розповіли про те, чого чекають від турніру.

“Перш за все, буде завдання просто зібратися і спробувати себе на “дорослому” рівні. Оскільки команди, які беруть участь в аматорському чемпіонаті Сумської області, буде цікаво подивитися на що зараз спроможні наші хлопці”, – каже представник команди “Барса” (м. Суми) Ігор Луценко.

“Треба вірити в те, що війна закінчиться, ми переможемо. А змагання будуть продовжуватися. І завдання, які завжди ми ставили перед своєю командою, тільки найвищі. Тому ми будемо готуватися до наступного чемпіонату області. Для того, щоб перемогти. І це змагання для нас сьогодні є випробуванням на даному етапі”, – говорить президент ФК “Аграрник-Аграрник” (м. Білопілля) Валерій Лютий.

“Емоцій хочеться. Засиділися вже. Хочеться футболу. Судячи з жеребкування, з’явились надії невеличкі. Я не знаю, в якому стані буде команда суперника “СКІФ”, але я думаю, спробуємо дати бій їм. Це 100 відсотків”, – розповів тренер збірної команди м. Суми Юрій Зінченко.

Володаря “Кубку ЗСУ” визначать у фіналі, якій відбудеться 11 червня.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: