метизная компания

На Сумщині відкрили багатофункціональний майданчик для хокеїстів

Спорт | 21:33, 26.12.2019
 Поділитися

Поділитися в

Взимку на ковзанах, влітку на роликах. У селищі Заводське Конотопського району відкрили багатофункціональний майданчик для хокею. Кошти на нього спортсмени збирали  самостійно, бо лишилися свого хокейного дому у Конотопі. А відтепер у Заводському спортсмени можуть займатися у будь-яку пору року – інформує СТС

Хокейний клуб Конотоп вже готується до виходу на арену, втім поки що не на льодову. Відтепер вони мають власний майданчик для тренувань, де зможуть займатись  навіть влітку.

“Тут ми будемо проводити збори, тренування та ігри чемпіонату області – це зимові умови. А влітку ми будемо грати в хокей на роликах, так само будемо готувати молодь. І вдень нехай дітки катаються на роликах це буде як роликодром”, – розповідає Сергій Смирнов, тренер ХК “Конотоп”.

Цей хокейний клуб функціонує з 96 року, до цього часу вони займались у Конотопі на території ДЮСШа. Коли ж їх звідти “попросили”, то спортсмени почали збирати кошти на хокейну коробку та почали шукати місце під неї. 

“Нас підтримав район виділив нам місце, наш тренер спільно з керівниками району домовився про все, що тепер тут є”, – каже Сергій Гітлін, хокеїст.

Займатиметься тут і малеча. У вільний від тренувань хокеїстів час коробка буде у доступі для всіх охочих. Діти вже тестують майданчик, втім поки на роликах, та при перших морозах перевзуються у ковзани.

У майбутньому поруч із хокейним полем планують облаштовувати об’єкти для зручності спортсменів.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: