метизная компания

Олег Бояринцев: «Ми розвиваємо масовий дитячий спорт»

Спорт | 12:02, 5.06.2018
 Поділитися

Поділитися в

У Глухові Військово-патріотичний клуб «Мужність», з нагоди Дня захисту дітей, провів показові виступи молодих спортсменів-боксерів. Молодь Глухова та Шостки віком від 10 до 17 років продемонструвала глядачам свої вміння, витривалість та бажання перемогти.

«Дуже приємно бачити дітей та молодь, яка займається спортом. Саме спортивні секції виховують молодь та формують її характер. Наш клуб «Мужність» понад тридцять років дає змогу тренуватись та проводе виховну роботу з дітьми та молоддю Сумщини і вже не одне покоління вихованців доводить результативність цієї роботи», – зазначає Почесний президент клубу «Мужність», депутат Сумської обласної ради Олег Бояринцев.

Під час виступів, які проходили під відкритим небом у центрі міста в парку ім. Т.Г.Шевченка, у середні та навколо рингу вирували справжні спортивні пристрасті. Кожен хотів продемонструвати, що місяці і роки проведені у спортивній залі не пройшли дарма.

«Я відвідую секцію боксу і сьогодні виступив на рингу перед глядачами. Звичайно хвилювався. Але було бажання показати чому я навчився», – говорить вихованець спортивної секції з боксу Євген Ковтун.

Голова клубу «Мужність» Кирило Ященко говорить, що подібний захід відбувається вдруге і є дієвим прикладом здорового способу життя для підлітків. Цього року виступи проходили на справжньому боксерському ринзі, який нещодавно з’явився у клубі. Це стало можливим завдяки допомозі вихованців клубу, які дбають про розвиток наступних поколінь.

І, звичайно ж, не обійшлося свято без солодких подарунків та сувенірів на згадку про спортивну подію.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: