метизная компания

Олександр Зінченко відзначився асистом за “Ман Сіті” в АПЛ уперше з 2019 року

Спорт | 17:34, 20.12.2021
 Поділитися

Поділитися в

Друга результативна дія для українця у сезоні 2021/22, – повідомляє Суспільне.

Гравець збірної України Олександр Зінченко виконав другу результативну дію у сезоні 2021/22. У матчі “Ман Сіті” проти “Ньюкасла” українець віддав асист.

Зінченко вийшов у стартовому складі “Манчестер Сіті” на гру проти “Ньюкасла”. Цей матч став п’ятим поспіль для українця, коли він мав зіграти з перших хвилин за “Ман Сіті”.

Команда Пепа Гвардіоли закінчила матч проти “Ньюкасла” перемогою 4:0. А Зінченко взяв безпосередню участь в одному забитому м’ячі.

Як Зінченко віддав асист?

Результативну передачу Зінченко віддав на 63-й хвилині. Українець вийшов на поле на позиції лівого захисника та виконав подачу у штрафний майданчик на Ріяда Мареза, який направив м’яча у сітку.

Попередньо гол Мареза після передачі Зінченка не зарахували. Лайнсмен зафіксував офсайд у півзахисника “Ман Сіті” у момент передачі українця на нього.

Проте після перегляду відеоповтору арбітри зарахували гол Мареза. VAR зафіксував, що у момент передачі Зінченка алжирець перебував далі від воріт “Ньюкасла”, аніж захисник команди суперника.

Матч проти “Ньюкасла” Зінченко дограв до кінця. Однак більше результативних дій у його виконанні не було.

Що означає асист Зінченка?

Востаннє Зінченко відзначався результативною дією за “Ман Сіті” у матчі чемпіонату Англії ще у лютому 2019 року. Тоді він віддав два асисти у поєдинку проти “Челсі”, який закінчився розгромом 6:0.

Загалом для Зінченко це другий асист у сезоні 2021/22. У матчі проти “Лейпцига” в останньому турі Ліги чемпіонів українець також віддав результативну передачу.

Дев’ята результативна дія Зінченка у складі “Ман Сіті”. Загалом на рахунку українця 1 гол та вісім асистів.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: