метизная компания

Parimatch Україна: від вирішення спортивних питань до багатопланових завдань

Розваги, Спорт | 15:41, 5.07.2022
 Поділитися

Поділитися в

Коли в Україні почалася війна, відомий холдинг Parimatch, який багато років займає передові позиції на беттинговому ринку країни, не міг залишитися осторонь. Річ у тому, що протягом усього свого існування компанія направляла частину ресурсів на благодійну діяльність. А три роки тому у зв’язку із суттєвим розширенням цієї сфери був створений спеціальний фонд. Діяльність його до війни була різноплановою, але все ж таки в пріоритеті був спорт. З початком воєнних дій плани суттєво змінилися. Інформація про роботу Parimatch Foundation доступна на сайті Parimatch Україна https://parimatch.ua/. Ознайомившись із нею, можна отримати повне уявлення про всі адреси допомоги.

Благодійний фонд: налаштування на запити воєнного часу

Головними питаннями в період бойових дій стали такі:

  • організація евакуації людей до більш безпечних регіонів;
  • забезпечення ВПО предметами першої необхідності;
  • облаштування місць тимчасового перебування для евакуйованих;
  • придбання та розподіл наборів харчових продуктів;
  • закупівля шоломів, бронежилетів, тепловізорів на запит воїнів ЗСУ;
  • забезпечення медичних закладів медтехнікою та лікарськими препаратами;
  • організація якісної психологічної допомоги постраждалим!

Слід розуміти, що запитів було дуже багато. І лише своїх сил недостатньо для задоволення потреб у всіх перерахованих вище напрямках. Тому важливою справою стало налагодження контактів із міжнародними гуманітарними організаціями та отримання від них допомоги на постійній основі.

Можна говорити про конкретні результати

З 24 лютого Париматч витратив понад півмільйона євро на підтримку сімей, які постраждали під час війни. Якщо говорити конкретно, то лише облаштування 5000 спальних місць у Західних регіонах України стало вагомим внеском, який цілком оцінили волонтери, які займаються розселенням людей. А вони постійно прибувають у Західні області. Щоб дістатися безпечного місця, понад шестистам жінкам та дітям з Київської та Харківської областей знадобилася допомога представників фонду.

Однією з важливих ініціатив стала організація руху “Ukraine Hospitals Appeal”, який був створений спільно з британською благодійною організацією за підтримки відомого лікаря Оваса Джілані. Проєкт має цілком конкретну мету — зібрати один мільйон євро на порятунок, лікування та фізичне відновлення дітей, які пережили жахи війни.

Є інші плани, частина з них вже здійснена. Так, десять вантажів медичних препаратів та необхідного обладнання фондом Parimatch Foundation вже направлено до лікарень. Але лише обладнання та ліків недостатньо. Наразі триває активна робота щодо створення хмарного медичного сервісу, де українські хірурги могли б отримувати невідкладні консультації від своїх колег із різних країн. Адже війна триває, і кількість її жертв збільшується з кожним днем.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: