метизная компания

Сумчанка виграла чемпіонат України з жиму з рекордом

Спорт | 08:49, 16.03.2023
 Поділитися

Поділитися в

У Кам’янці-Подільському проходить чемпіонат України з жиму штанги лежачи.

Сумчанка Анна Рикун виграла турнір серед жінок із рекордом України в новій для себе ваговій категорії до 63 кг. Наразі він становить 105 кг.

“У зв’язку із суттєвою зміною правил є зміни і в результатах, втім, завжди є до чого прагнути!

Як завжди, від щирого серця вдячна своєму тренеру Вадиму Воронецкому. Відстоюючи незалежність нашої держави у лавах Збройних Сил України, він встигає писати тренувальні плани та готувати своїх спортсменів до змагань! Окрема подяка директору спортивного клубу Master Gym – Сергію Танчику. Завдяки Вам я маю де тренуватися, я ціную вашу підтримку та допомогу під час тренувань!”, – написала чемпіонка у фейсбуці.

Нагадаємо: Анна Рикун є неодноразовою чемпіонкою та рекордсменкою України, Європи та світу. До того вона змагалася у ваговій категорії до 57 кг.

Також з медалями глухівчани. Марк Долженко здобув “срібло” серед юніорів у ваговій категорії до 120 кг з результатом 190 кг. Це — третє місце в абсолютній першості.

Олег Кушнєрьов здобув 2-ге місце серед юнаків у ваговій категорії до 66 кг з результатом 122,5 кг. Підготував спортсменів тренер Фелікс Колтаков.

Данкор

 

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: