метизная компания

Сумські панкратіасти та греплери поновили тренування

Спорт | 08:33, 25.03.2022
 Поділитися

Поділитися в

У одному зі спортивних залів Сум зібрались півтора десятки спортсменів: від шести років і до учасників всеукраїнських та міжнародних турнірів.

Тренує юних спортсменів Олександра Краснова.

“Це, по-перше, мої діти займаються. Вони реагують зараз на навколишню обстановку. Відволікти дітей від сторонньої інформації, яка зараз є, в інтернеті, яку вони отримують. Немає школи зараз, вони сидять в підвалах, не дихають повітрям і тут ми розкриваємо дітей і відновлюємо їм життя”, – говорить тренерка Олександра Краснова.

Володимир Стрельченко вдень займається волонтерством, а увечері – тренує інших та тренується сам.

“Сьогодні у нас тренувальний процес в наш нелегкий час йде повним ходом. Хоч би що там було – ми знаємо зараз обстановка складна, люди потроху піддаються паніці. Але на своєму прикладі ми показуємо – всі на місці, ніхто не поїхав, хлопці тренуються”, – каже тренер Володимир Стрельченко.

Тренер збірної команди України з панкратіону та греплінгу Сергій Чередниченко говорить, європейський чемпіонат з греплінгу 2022 року спортсмени пропустили. Але вірить у те, що на європейському чемпіонаті з панкратіону українці своє покажуть.

“Потрібно підтримувати спортивний дух, психологічний дух, налаштовувати на майбутнє нашу молодь. І впевнений, що в близькому майбутньому ми повернемось до тренувань, ми повернемось до проведення змагань. На жаль, сьогодні ми вимушені пропускати чемпіонат Європи з греплінгу, який уже цими днями розпочинається в Угорщині, але я маю надію, що ми будемо брати участь на чемпіонаті Європи з панкратіону”.

Чемпіонат Європи з панкратіону відбудеться у червні в Румунії.

Суспільне.Суми

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: