метизная компания

Сумський студент взяв “бронзу” в Словенії

Спорт | 22:33, 4.10.2022
 Поділитися

Поділитися в

Вихідними у Словенії відбувався черговий етап Кубку Європи з дзюдо, – повідомляє Sportclub.

Загалом на етапі Кубку Європи взяли участь 250 спортсменів з 23 країн, а збірна України посіла 7-ме місце у неофіційному командному заліку.

У ваговій категорії до 81 кг вдало виступив студент СумДУ Владислав Колобов. На старті змагань він здолав спортсменів з Азербайджану, Словенії, Італії та Австралії. Основний час півфінального поєдинку переможця не виявив, однак на Golden score сильнішим виявився місцевий дзюдока. Втім, у свій день народження Владислав не залишився без подарунка, перемігши у сутичці за “бронзу” опонента з Азербайджану. У підсумку – перша медаль континентальних кубків на дорослому рівні для 20-річного ювіляра.

Ще один студент сумського університету Антон Шугалєєв вже у другій сутичці в категорії до 73 кг поступився майбутньому срібному призеру змагань все з того ж Азербайджану. Дві перемоги у втішних сутичках дозволили піднятися у підсумковому протоколі, однак Антон зупинився за крок до поєдинку за “бронзу”. Як результат – високе 7 місце серед 30 спортсменів своєї вагової категорії.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: