метизная компания

У Сумах пройшла ювілейна спартакіада серед осіб з обмеженими можливостями(+ФОТО)

Події, Спорт | 22:02, 4.07.2018
 Поділитися

Поділитися в

Міжнародна спартакіада серед осіб з інвалідністю вже вп’яте  була проведена в місті Суми і зібрала понад 100 учасників.

За словами організаторів кількість учасників з кожним роком зростає. Вони приймають участь перш за все заради того, щоб поспілкуватись та розділити емоції і це є найбільшою нагородою. У програмі заходу змагання з армреслінгу, дартсу, тенісу, шашок, шахів.

«Ми завжди приймаємо участь у організації спартакіади і всіляко допомагаємо. Це дуже чудово, що до нас приїзжають люди не тільки з різних куточків країни, але і з усього світу. Спартакіада демонструє усім, що в житті треба бути впевненим і віднайти себе» -говорить Лариса Погорєлова, завідувач Сумської бібліотеки-філії №17,волонтер заходу.

Почесним гостем заходу став Теймураз Чейшвілі, тренер з інваспорту із міста Кутаїсі. Це вже його другий візит у місто. Гість з Грузії подякував організаторам за проведення спортивних змагань та запросив до себе у гості:

 «У мене є прохання до Міської ради: 21-22 липня в місті Кутаїсі буде також проходити спартакіада і я буду дуже вдячний за надану можливість учасникам сьогоднішнього заходу завітати на мою Батьківщину»  

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: