метизная компания

У Сумах триває чемпіонат з плавання пам’яті Максима Савченка

Спорт | 18:02, 5.03.2020
 Поділитися

Поділитися в

Два дні змагань та 504 нагороди. У Сумах вже вшосте проходить чемпіонат з плавання пам’яті Героя АТО Максима Савченка, – інформує СТС

Відкритий чемпіонат проводять у басейні школи №7, адже саме тут навчався герой АТО Максим Савченко. Він загинув у бою під Лисичанськом у 2014 році. Тож, аби вшанувати пам’ять Героя, започаткували ці змагання. Кожного року мати Максима приходить підтримати дітей.

“Максима немає з нами, але пам’ять про нього жива, – ледь стримуючи сльози, говорить пані Марія, мама Максима. – Я хочу подякувати організаторам змагань, спонсорам, гостям, батькам і, звісно, окрема подяка дітям – учасникам змагань”.

Цього року чемпіонат зібрав майже 300 учасників із Сумської, Харківської та Київської областей. Протягом двох днів спортсмени виборюватимуть першість – кожен у свої віковій категорії та дистанції.

“Спортсмени змагаються на дистанції 50 м вільним стилем, на спині, брасом, батерфляй. Також є довгі дистанції: 400 метрів вільним стилем, 400 метрів комплексним плаванням”, – розповідає головний тренер Дмитро Гончаренко.

Діти від чемпіонату у захваті. У змаганнях беруть участь як початківці, так і більш досвідчені спортсмени. Всі учасники отримають медалі та грамоти.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: