метизная компания

У Сумах відбулись змагання з біатлону за призи Сумського відділення НОК України

Спорт | 18:31, 29.07.2021
 Поділитися

Поділитися в

У Сумах вісімдесят юних біатлоністів змагались за призи Сумського відділення Національного Олімпійського комітету України. Участь у змаганнях взяли спортсмени у чотирьох групах, які змагались в індивідуальних перегонах.

Про це повідомляє Суспільне.

Десятикілометрову дистанцію з чотирма вогневими рубежами долали старші юнаки. “Золото” у підсумку здобув глухівчанин Владислав Гончаревський. “Срібло” виборов Сергій Супрун з Роменського району. Сергій Нечипоренко з Краснопільщини здобув “бронзу”.

Старші дівчати змагались на дистанції сім кілометрів. Перше та друге місця посіли Валерія Мартиненко та Єва Мартиненко з Краснопільщини. Руслана Ясногор з Білопільщини посіла третє місце.

Молодші юнаки та дівчата долали шість кілометрів з трьома вогневими рубежами (лежачи, стоячи та лежачи). У юнаків перше місце здобув сумчанин Святослав Єршов. Другим фінішував Сергій Рябков з Білопільщини. Максим Косенко з Краснопільшини став третім.

У дівчат “золоту” медаль здобула Вікторія Салміна з Сум. Сумчанка Ірина Шевченко виборола “срібну” медаль, а Юлія Бокова з Глухова – “бронзову”.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: