метизная компания

У Сумах відбувся «Нова пошта напівмарафон» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Спорт | 16:43, 19.06.2021
 Поділитися

Поділитися в

У цю спекотну суботу сумчани вийшли на площу Незалежності. Цього разу сотні сумчан зібралися на цьому місці не для того, щоб відстоювати право на роботу, заробітну плату на інше, а щоб перевірити свої бігові здібності та поборотися за здорове тіло. Компанія забігів Нова пошта напівмарафон та марафон NewRun проводить старти в багатьох містах України, серед них і Суми.

Число учасників, які підкорили дистанцію «Нова пошта напівмарафон Суми» збільшується щороку, зазначають організатори.
Стартували бігуни о 8:00. На маршруті було передбачено все необхідне для комфортного забігу: роздягальні, пункти охолодження, харчування і гідратації, медичний супровід на трасі та фініші.
Максимальна дистанція, яку долали бігуни – 21 км, мінімальна – 100 м. Результати змагання можна буде переглянути на сайті newrun.com.ua
Під час забігів були вжиті належні заходи безпеки: температурний скринінг, масковий режим, соціальна дистанція, обмежена кількість учасників на дитячих дистанціях — не більше 100 осіб, засоби дезінфекції, відсутність місць для глядачів, старт групами з часовим інтервалом між бігунами, а для реєстрації результатів — персональні чіпи з номером учасника.

Більше фото у високій якості можна завантажити за посиланням.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: