метизная компания

Учасниця Олімпійских ігор у Пекіні випускниця СНАУ

Спорт | 16:25, 4.02.2022
 Поділитися

Поділитися в

З 4 по 20 лютого у Пекіні (Китайська Народна Республіка) пройдуть XXIV зимові Олімпійські ігри. Понад чотири тисячі спортсменів з 95-ти країн світу виступлять у 15 видах спорту та розіграють 109 комплектів нагород.

Україну в Пекіні представляють 45 спортсменів, які візьмуть участь у 12 спортивних дисциплінах: біатлоні, бобслеї, гірськолижному спорті, лижному двоборстві, лижних гонках, санному спорті, скелетоні, сноубордингу, стрибках на лижах з трампліну, фігурному катанні, фристайлі та шорт-треку. Серед учасників є і випускниця нашого університету – Вікторія Олех.

Вікторія була зарахована до Сумського національного аграрного університету на факультет ветеринарної медицини у 2010 році та через чотири роки отримала диплом бакалавра ветеринарної медицини. Потім вступила до магістратури, у 2016 році захистила дипломну роботу та здобула освітній ступінь «Магістр». Викладачі згадують, що Вікторія добре навчалась на четвірки та п’ятірки та постійно захищала не тільки честь СНАУ у спортивних змаганнях, а й брала участь у складі збірної України з біатлону. На Олімпійських іграх в Пекіні спортсменка змагатиметься у дисципліні «Лижні гонки».

Усі аграрвадці щиро бажають перемоги та тримають за Вікторію кулачки.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: