метизная компания

Юрій Чмирь у Сумах об’єднав депутатів

Спорт | 21:46, 17.05.2018
 Поділитися

Поділитися в

Foto

Сьогодні в легкоатлетичному манежі СумДУ стартували фінальні змагання у рамках Всеукраїнської спартакіади серед депутатів усіх рівнів Сумської області. Два дні народні обранці змагатимуться за першість у футзалі, волейболі, настільному тенісі, шахах і шашках.

19 збірних команд Сумщини (а це близько 300 учасників) уже в перший день продемонстрували непогані вміння на спортивних майданчиках. Найдрайвовішими виявилися змагання з футзалу. У складі збірної обласної ради виступив екс-губернатор, голова Сумської обласної організації партії «Відродження» Юрій Чмирь.

«Ця спартакіада — гарний привід для представників різних політичних сил забути про можливі непорозуміння і чвари, об’єднатися в єдину команду і разом, допомагаючи один одному, йти до єдиної мети — розвивати нашу область, робити її кращою», — наголосив Юрій Чмирь.

?¤?????? ???°???????? "?????????????¶?µ??????". ?????????????°.

Завтра, 18 травня, пройдуть змагання з шашок серед чоловіків та жінок і турнір із волейболу. Після відбудеться нагородження призерів і переможців. Із числа фіналістів буде сформована команда, яка вже у червні вирушить до міста Чорноморськ Одеської області, де представлятиме Сумщину на Всеукраїнській спартакіаді.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Реклама

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: