метизная компания

На Сумщині п’ятеро людей скористались житловим кредитом “єОселя” під 3%

Суспільство | 08:27, 11.01.2023
 Поділитися

Поділитися в

П’ятеро людей на Сумщині скористались кредитною програмою “єОселя” на придбання квартир під 3 % річних, яка стартувала в Україні в жовтні 2022 року. Програма передбачена для військових, медиків, педагогів та науковців.

За словами начальника відділу “Ощадбанку” Костянтина Скляра, подати заявку на кредит можна у мобільному додатку “Дія”, після чого чекати рішення банку. До позичальників є вимоги.

“Дієздатні особи, громадяни України, мінімальний вік на момент надання кредиту 18 років. 70 років на момент погашення повного кредиту. Основні вимоги до предмета іпотеки — майно, яке знаходиться на території України, яка не належить до території тимчасово окупованої або де ведуться бойові дії. А також квартири у багатоквартирних будинках, які здані до експлуатації не раніше, ніж 10 років з моменту введення”, — пояснює Костянтин Скляр.

На Сумщині п'ятеро людей скористались житловим кредитом "єОселя" під 3%

Кредит розрахований на 20 років та передбачає внесення мінімального початкового внеску 20% від вартості житла. На сьогодні, за словами Костянтина Скляра, найбільше на Сумщині схвалень на отримання кредиту отримали військовослужбовці та правоохоронці.

suspilne.media

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: